MUISTOPUU KASVAA JA VOI HYVIN

Sunnuntaina 10.9.2023 joukko pitäjäseura-aktiiveja kävi tervehdyskäynnillä Karjalaisen kansan muistopuun luona Pielisensuun kirkon puistossa. Vuosi sitten istutettu rauduskoivu on juurtunut hyvin ja alkaa ottaa pikkuhiljaa omaa paikkaansa uudessa kasvuympäristössään.

Tilaisuudessa laulettiin yhdessä ”Jo karjalan kunnailla lehtii puu” ja kirkonkellojen kutsuessa sunnuntaimessuun keräännyttiin puun ympärille yhteiskuvaan. Muistohetkessä oli mukana Pielisensuun seurakunnan kirkkoherra Tiina Wiberg ja hän toivotti läsnäolijat tervetulleeksi sunnuntain jumalanpalvelukseen.

(kuvia saa suuremmaksi klikkaamalla)

Muisteluhetken jälkeen siirryttiin kirkon suojiin viettämään ehtoollisjumalanpalvelusta. Raamatun tekstin, Jes. 24: 14-16, luki seuramme varapuheenjohtaja Jaakko Jormanainen. Musiikista vastasivat kanttori ja Pielisensuun seurakunnan 1-4. luokkalaisten musiikkiryhmä Tiuku.

Musiikkiryhmä oli yöpynyt edellisen yön kirkossa, mutta heti aamulla lapset olivat nuorten ohjaajiensa kanssa valmiita vetämään oman osuutensa jumalanpalveluksesta. Lasten hienot esitykset ja hyvin hoidettu ehtoollismessu loivat kirkkoväelle puitteet kauniin syksyisen sunnuntaipäivän viettoon.

Pälkjärven pitäjäseura kiittää Pielisensuun seurakuntaa tästä tilaisuudesta.

Kuuntele pieni hetki lasten, nuorten ja ikäihmisten kohtaamisesta….