Henkilö- ja paikannimihakemisto numerot 1-24

Täydellinen henkilö- ja paikannimihakemisto valmistunut

Pälkjärveläinen-lehdestä on nyt saatavilla täydellinen henkilö- ja paikannimihakemisto. Siihen  on koottu henkilö- ja paikannimet kaikista vuoden 2019 loppuun mennessä julkaistuista 23 numerosta. Hakemistossa on 133 sivua ja melkoinen määrä nimiä. Se onkin kätevä tapa etsiä tietoja pälkjärveläisistä juurista ja selvittää se, mistä numeroista kaivatut tiedot löytyvät. 

Hakemiston on laatinut Hannu Väisänen. Lehden toimituskunta kiittää lämpimästi Hannua suuren työmäärän vaatineesta urakasta, jonka Hannu teki talkootyönä.  

Psta Kirsti Sälli

*** 

HAKEMISTOSTA

Jos sama henkilö on lehdessä usealla eri (suku)nimellä, kaikki nimet ovat hakemistossa, ja samannimisiä henkilöitä ei ole erotettu toisistaan. Jos henkilö, jolla on useampi sukunimi, on mainittu vain etunimeltä, en ole ollut mitenkään johdonmukainen siinä, millä sukunimellä olen laittanut hänet hakemistoon. Jos henkilö on hakemistossa pelkällä etunimellä, lehdessä ei ole ollut hänen sukunimeään enkä ole osannut päätellä sitä.

Jos sama paikkakunta on lehdessä eri nimillä, kaikki nimet ovat hakemistossa, kuten esimeriksi Pietari ja Leningrad. Paikannimihakemistossa ei ole Pälkjärveä, koska nimi on lehdissä melkein joka sivulla. Hakemistossa ei ole myöskään valokuvissa, kartoissa tai taulukoissa olevia nimiä.

Hannu Väisänen 15.1.2019

Lataa hakemisto omalle koneellesi
Huom! Hakemisto on päivitetty 15.12.2020