Pälkjärven kartta

Pälkjärven kartta asukkaineen

Alla oleva kartta on epätarkka, mutta pystyt lataamaan tarkan kartan omalle koneellesi karttakuvan alla olevasta linkistä. Paperiversioita on saatavilla pälkjärveläisten tapaamisissa Joensuussa ja Helsingissa ja myös tilaamalla pitäjäseuran sihteeriltä.

Karttaa täydennetään ja korjataan kaiken aikaa. Ilmoita karttaan tarvittavista muutoksista/korjauksista : palkjarvenkartat@gmail.com 

Tai suoraan Paavo Valoselle (pvalonen@hotmail.com) taikka Piia Riikoselle (riikonen.piia@gmail.com).

Tästä linkistä voit avata ja ladata kartan

Ota koordinaatit talteen jotta kaikki asuinpaikat saadaan kartalle

Pitäjäseurassa on parhaillaan menossa karttahanke. Hankkeen tavoitteena on merkitä jokaisen asumuksen sijainti kartaan niin tarkasti, että myös seuraavat sukupolvet löytävät suvun entiset asuinpaikat. Jokaisen pitäjäläisen apu on tarpeen, jotta hanke onnistuu mahdollisimman hyvin.

Useat pitäjäläiset ovat ottaneet jo aiemminkin ylös oman kotipaikkansa koordinaatit. Nyt toivotaan muidenkin pitäjäläisten kotikylillä käydessään merkitsevän ylös oman kotipaikkansa, naapureiden ja muiden tärkeiden paikkojen koordinaatteja. Tärkeitä paikkoja voivat olla koulut, isot kivet ja muut maamerkit. Myös tieto signaalin tarkkuudesta on hyvä merkitä, jos se on tiedossa.

Toimittakaa ystävällisesti kaikki koordinaatit ja myös niiden mahdollinen tarkkuus osoitteeseen palkjarvenkartat@gmail.com

 Pitäjässä on useita samannimisiä sukuja ja henkilöitä, joten kertokaa samalla myös se, kenen talosta on kyse ja missä kylässä talo on.  

Lisää tietoja karttahankkeesta antavat Piia Riikonen  riikonen.piia@gmail.com ja Paavo Valonen pvalonen@hotmail.com  

Älykännykät ja muut tekniset laitteet ovat koordinaattien keräämisessä käyttökelpoisia ja helppokäyttöisiä. Alla ohje kuinka voit ladata puhelimeesi esimerkiksi sen GPS-sovelluksen, joka on koettu toimivaksi ja helppokäyttöiseksi aiemmilla matkoilla. Toistaiseksi ohje on vain androidpuhelimille (sama sovellus löytyy iPhonen Apple Storesta).

Katso kartan nykytilanne

Löydät Pälkjärven kartan vuodelta 1936 linkistä;

Tutki sitä ja lähetä korjaus- ja täydennysehdotuksiasi.