Jäseneksi pitäjäseuraan

Pälkjärven pitäjäseura ry:n tarkoituksena on toimia entisen Pälkjärven kunnan alueella asuneiden keskinäisenä yhdyssiteenä, koota ja tallettaa Pälkjärven ja pälkjärveläisten historiaan liittyviä kulttuuriarvoja ja muutoinkin vaalia sodassa menetetyn kotiseudun muistoja ja perinteitä.

Toiminta pitäjäseurassa

Pitäjäseuramme jäsenenä pääset osalliseksi useista eduista ja toiminnoista. Voit lähteä matkoillemme rajantakaiseen Karjalaan tai kotimaahan, saat uutta tietoa entisestä Pälkjärven pitäjästä ja pälkjärveläisistä, karjalaisuudesta ja Karjalasta sekä sen monipuolisesta kulttuurista, voit olla mukana leppoisassa joukossamme ja tavata uusia ja entisiä tuttavia. Kuukausittaisissa tarinailloissamme kuulet esitelmiä erilaisista elämään ja olemiseen liittyvistä aiheista.

Pälkjärven pitäjäseura ry ilmoittaa toiminnastaan sanomalehti Karjalaisen sunnuntainumerossa Järjestörivit -palstalla sekä lähettämällä jäsenkirjeitä ja tiedotteita. Toiminnastamme kertovat myös puheenjohtaja Satu-Sisko Eloranta, puh. 044 299 1448, sähköposti elorantasatusisko(at)gmail.com ja sihteeri Kaarina Alakangas puh. 0503418172, sähköposti alakangaska(at)gmail.com.

Pitäjäseuramme on myös Karjalasta ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden yhteisö. Seuramme kuuluu valtakunnalliseen Karjalan Liittoon, jonka jäsenseuroissa on tällä hetkellä yhteensä yli 50 000 jäsentä.

Toiminta Karjalan Liitossa

Pälkjärven pitäjäseura ry:n jäsenenä liityt samalla Karjalan Liiton jäseneksi ja saat Karjala -kortin, joka oikeuttaa sinut moniin liiton eduista. Saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Karjalan kunnaat -lehden, alennuksia kursseista, matkoista, erilaisista tilaisuuksista ja monista liiton myyntituotteista sekä pääset Karjalan Liiton kulttuurimatkoille, seminaareihin, juhliin, konsertteihin ja teatteri-iltoihin. Karjala -kortilla voit myös hankkia karjalaisia kirjoja, karttoja, adresseja, koruja ja asusteita, keramiikkaa ja muita Karjala-aiheisia tuotteita alennettuun hintaan. 

Jäsenmaksu

Pitäjäseuran jäsenmaksu on 30 euroa/henkilö. Vuoden 2021 alusta lukien jäsenmaksut kaikilta laskuttaa Karjalan Liitto.

Jos maksat Karjalan Liiton osuuden jonkin muun seuran kautta on jäsenmaksusi 15 euroa/henkilö. Karjalanliiton osuuden jäsenmaksusta maksat vain yhden kerran, jos kuulut useampaan liiton jäsenjärjestöön.

Lisätietoja saat Pälkjärven pitäjäseuran sihteeriltä: Kaarina Alakangas puh. 0503418172, sähköposti alakangaska(at)gmail.com.

Katso Karjalan Liiton tiedote monijäsenyydestä; https://www.karjalanliitto.fi/jasenyys.html


Voit lähettää Pälkjärven pitäjäseuran jäsenhakemuksen täyttämällä alla olevan lomakkeen.

    Hyväksyn tietojen luovuttamisen Karjalan Liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin liiton jäsenkortin ja lehden lähettämistä varten. Tietoja ei käytetä eikä luovuteta muuhun tarkoitukseen.