PITÄJÄSEURA POHJANMAALLA 2.

Pohjanmaan matkalla oli paljon nähtävää ja koettavaa. Monia asioita Pälkjärven pitäjäseuran reissusta on ollutkin jo somessa nähtävillä. Yhä useammalla on puhelinlaite taskussa, tai laukussa ja sillä voi kuvata ja jakaa sen kautta tunnelmia sellaisista paikoista, joissa kuvaaminen on sallittua. Se on hyvä asia ja näin hienot hetket ovat nopeasti niidenkin saavutettavissa, jotka eivät itse ole päässeet paikanpäälle.

Myös Laihian seurakunnan YouTube kanavalla on nähtävissä materiaalia sunnuntain seppeleenlaskusta. https://www.youtube.com/watch?v=K6Qn1JTjdtY

Näille nettisivuille varsinainen tallenne ”Muistojen puun” istutuksesta Laihian kirkkomaalle, juhlajumalanpalveluksesta, seppelten laskusta sankarihaudoille ja Laihian seurakunnan, Laihian Karjalaisseuran ja Pälkjärven pitäjäseuran yhteisestä hetkestä seurakuntasalilla ilmestyy sunnuntaina 28.5.2023 klo 06:00.

Sitä odotellessa voi kuunnella Matin ja Katin matkadokkaria.

Kuvia Strömsö

(kuvia voi klikata suuremmaksi)