Jäsenkirje 3/2020

Ote Pälkjärven pitäjäseuran jäsenkirjeestä 15.10.2020. Jäsenkirje kokonaisuudessaan on lähetetty pitäjäseuran jäsenille.

…….Toimintasuunnitelmaan kirjatut tapahtumat; Joensuussa pidettävät tarinaillat, jouluun laskeutumisen juhla ja kynttilänsytytysmatka Pälkjärvelle on jouduttu pandemian takia perumaan. Sama tilanne on pääkaupunkiseudun pälkjärveläisten syyskauden tapaamisten suhteen, kaikki on peruttu.

Itsenäisyyspäivän aamuna 6.12. klo 9.00 kutsutaan jäseniämme saapumaan Joensuun raja- ja laatokankarjalaisten sekä Karjalaan jääneiden sankarivainajien muistomerkeille kynttilöiden sytytykseen.


Toivomme, että muualla päin Suomen asuvat jäsenemme muistaisivat myös kynttilöin Karjalaan jääneitä omien paikkakuntiensa hautausmailla. Kuvia näistä tapahtumista toivotaan kotisivuille.Kiitos!

Syksyllä sataa ja on pimeää, seurallamme on tarjolla sinulle hyvää, mielenkiintoista lukemista;
Pälkjärveläinen –lehden numeroita 8-24 on jäljellä runsaasti , hinta 8 €/kpl)

Murresanakirja Päläkjärven pätinäkuntoo ( esim. jurjettaa purnata – kyllähä se takanapäin jurjettaa, van mitäs siitä) , hinta 15 €/kpl,


Sattumuksia Pälkjärven pitäjästä –vihkonen, koonnut Juho A. Leskinen, hinta 5 €/kpl

T. Könösen kirjoittama Pälkijärven pitäjäs vuodelta 1891 (laajasti tietoa Pälkjärven historiasta 1500-luvulta asti, 202 s.)

Tuotteemme ovat mainioita itselle, tuliaisiksi vietäväksi tai joululahjaksi annettavaksi. Lahjapaketin voimme lähettää puolestasi ilmoittamallesi henkilölle sopivan kortin kera, käytäthän hyväksesi palveluamme.
Tilauksia ottaa vastaan Maija Närhi. Katso lisää; https://palkjarvi.fi/yhdistyksen-myyntituotteet/

         Hyvää syksyä ja alkavaa talvea. Pidetään huolta toisistamme.