Lokakuun tarinailta

Yleisötilaisuutena tarinailtaa ei voitu pitää, mutta turvallisuusohjeita noudattaen tilaisuus videoitiin. Paikalla oli alustuksen pitäjän lisäksi kameramies ja studioyleisönä osa pitäjäseuran johtokunnan jäsenistä.

Aluksi pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden muistoksi.

Illan aihe käsitteli viestintää, tiedonsiirtoa ja vuorovaikutusta. Minkälaista viestien välittäminen toiselta ihmiseltä toiselle on historian saatossa ollut, minkälaista se on nyt ja kuinka sinne tiedon valtatielle pääsee mukaan.

Viestintä ja tiedonvälitys

Poikkeava aika antaa rajoituksia matkustamiselle. Kauas ei oikein pääse, mutta läheltäkin löytyy merkityksellisiä asioita.

Lopuksi Oodi kotiseudulle…..

(Oodi (m.kreik. ὠδὴ, ode = laulu, runo) on lyyrinen runo.  Muinaisessa Egyptissä se puolestaan oli kuninkaan ylistyslaulu.