Karjala kutsuu!

Toivotamme sinut tervetulleeksi Pälkjärven pitäjäseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään su 5.7.2020 klo 12.00 alkaen Joensuun kerhotalolla, Sepänkatu 42, Joensuu.

Ennen kokousta klo 11.00 kokoonnutaan kunniakäynneille raja- ja laatokarkarjalaisten sekä Karjalaan jääneiden sankarivainajien muistomerkeille, Rauhankatu 4, Joensuu. Tilaisuudessa pitää puheen pastori Timo Leskinen. Tule kokemaan tämä juhlavan perinteemme hetki. Näyttävyyttä tilaisuuteen toisivat karjalaisasuiset osallistujat. Jos omistat sellaisen, puethan päällesi.

Jos olet tulossa kokoukseen ja et ole vielä ilmoittanut osallistumisestasi, teethän sen sihteerille 30.6.2020 mennessä. Ilmoittautuminen olisi tärkeää, että pystyisimme järjestämään kokoustilan istuimet turvaväli huomioiden. Kokouksen yhteydessä ei ole tarjoilua.

Uusinta Pälkjärveläinen –lehteä on myynnissä vuosikokouksessa.

Iloisiin tapaamisiin

sihteeri-Maija