Tervetuloa pitäjäseuran uusille kotisivuille

Pälkjärven pitäjäseuran kotisivut ovat saaneet uuden ulkoasun. Sivujen osoitteena on säilynyt vanha tuttu palkjarvi.fi

Vanhojen sivujen materiaali teksteineen ja kuvineen on säilynyt myös uudistetuilla sivuilla. Sivujen valikot on ryhmitelty uudelleen ja sivujen sisältöjä on helpompi selailla. Uudet sivut mahdollistavat myös ääniraitojen ja liikkuvan kuvan käytön. Sivut skaalautuvat automaattisesti puhelimella, tai tabletilla luettavaan muotoon.

Etusivulla näkyy kerrallaan kolme uusinta artikkelia. Etusivulta jutut siirtyvät arkistoon, josta ne ovat luettavissa.

Vanhempia artikkeleita voi selata sivun alareunan nuolista (vanhemmat artikkelit > / < uudemmat artikkelit), tai sivuvalikon kategoria listauksesta.

Poikkeusolojen myötä yhteiset tapaamiset ja kokemukset ovat jääneet väliin. Myös perinteinen Valkovuokkomatka jouduttiin peruuttamaan. Toivottavasti uusia kotisivuja selaillessa päästään tuntemaan taas sitä hienoa yhteisöllisyyttä, joka on yksi pitäjäseuran vahvoista kulmakivistä.

Hyvää kesää toivottaa Pälkjärven pitäjäseuran johtokunta ja nettitoimitus