JOULUTERVEHDYS

Hyvä Pälkjärven pätinäkuntalainen ja sivustomme seuraaja!

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja useampi kuva kertoo jo melkoisen tarinan. Tänä vuonna voit vaikkapa joulun hiljaisena hetkenä kurkistaa pitäjäseuramme vuoden toiminnasta kertovan kuva- ja videokoosteen.

Kasvokkain olemme onneksemme saaneet jälleen tapahtumissamme kohdata ja siksi vuorostaan etätapaamiset ovat parista aiemmasta vuodesta harventuneet. 

Toivottavasti olet löytänyt itsellesi mieleisen tavan ja paikan olla osana pitäjäseuramme toimintaa.

Suurkiitos kaikille jäsenille, internet-,  Facebook ja Instagram -sivujen seuraajille, kirjoittajille, kuvaajille, kuvien käsittelijöille, johto- ja toimikuntalaisille, kaikille toimintaamme osallistuneille, tilaisuuksissa esiintyneille ja eri tavoin meitä muistaneille. Te kaikki olette osaltanne mahdollistaneet meille kaikille mukavia hetkiä heimolaisten parissa.

Tulehan jälleen ensi vuonna tapahtumiimme ja juhlistamaan 75 -vuotiasta pitäjäseuraamme ja ota kaveri tai suvun nuori mukaasi.

Rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Puheenjohtaja Satu-Sisko Eloranta