SELAILLAAN ALBUMIA /Matti Holopainen

Nettitoimitus kävi Raili ja Paavo Heinaron luona selailemassa valokuva-albumia. Heinarot asuvat Hammaslahdessa Martti Kilpirannan suunnittelemassa talossa.

Ääninauhalta voi kuunnella miten juttu luisti 1905 Sortavalan seminaarin puutyöpajalla veistetyn pirtinpöydän äärellä ja minkälaisia ajatuksia välirauhan aikana joululahjaksi saatu valokuva-albumi herätti pälkjärveläisestä elämänmenosta ja Pälkjärven asukkaiden elämästä.

Äänitetty 11.3.2021


Albumin kuvat löytyvät kotisivujen kuvagalleriasta: https://palkjarvi.fi/galleria/

Paavo ja Raili albumia tutkimassa
Kuva Matti Holopainen

Pälkjärven pitäjäseuran kuvagalleriassa on 1271 kuvaa. Monissa kuvissa on vielä tunnistamattomia henkilöitä ja tunnistamattomia kuvauspaikkoja. Yksittäisten kuvien kommenttikentän kautta voi lähettää lisätietoja kuvista.