Ajankohtaista:

Tulevia tapahtumia:

Jäsenkirjeet:

Pälkjärveläinen-lehti:

Esitelmät ja puheet:

Muistellaan ja kirjoitetaan myös vuonna 2020

Hyvät heimolaiset,

Vuoden 2020 ensimmäinen numero valmistuu pitäjäseuran kesäjuhlille, jotka pidetään heinäkuussa. Numeron sisältö tulee riippumaan siitä, minkälaisia kirjoituksia saamme lukijoiltamme - kaikki kirjoitukset ovat tervetulleita. Aihepiiri on entiseen tapaan vapaa, ja niitähän riittää. Yksi aihepiiri voisi olla karjalainen rotinaperinne, jota Karjalan Liitto jäsenjärjestöineen tuo esille 80-vuotisjuhlavuotenaan. Vieläkö perinne on elossa ja miten se on muuttunut? Onko tuomisina rotinarinkeli ja pikkuleivät? Pälkjärvellä syntyneistä ja muista muistitiedon kuljettajista on monta henkilöä vielä haastattelematta ja monen perheen tarina kertomatta. Jotta mahdollisimman paljon ehtisimme tallentaa "mennyttä maailmaa", haastattele itse vanhaa pälkjäveläistä tai ota yhteys lehden toimituskuntaan. Järjestämme mielihyvin haastattelun. Mielenkiintoista olisi kuulla myös jälkipolvien kuulumisia.

Muistathan, että "Meidän juhlat" -palstalla julkaisemme valokuvia omanheimolaistemme kastejuhlista, syntymäpäivistä, häistä, sukukokouksista, tupaantuliaisista, kotiseutumatkoista ja muista juhlahetkistä. Jaa nämä iloiset asiat kanssamme ja lähetä valokuvia.

Otamme kiitoksella vastaan juttusi tai juttuvinkkisi. Lehden sisältö riippuu siitä, mitä ideoita, juttuja ja valokuvia saamme teiltä! 

Siispä muistellaan, haastatellaan ja kirjoitellaan kuulumisia! Aineistot toivotaan saatavan huhtikuun loppuun mennessä.

 

Toimituskunta

psta Kirsti

Alla olevassa kuvassa toimituskunta on alkuperäisessä kokoonpanossaan ja tekeillä on toinen numero. Kuvassa (vas.) Julia Tavast, Irma Lounatvuori, Lissu Kaivolehto, Leo Immonen, Kirsti Sälli ja Sulo Niskanen.