Ajankohtaista:

Tulevia tapahtumia:

Jäsenkirjeet:

Pälkjärveläinen-lehti:

Esitelmät ja puheet:

Muistellaan ja kirjoitetaan myös vuonna 2019

Hyvät heimolaiset,

Vuonna 2019 on tarkoitus julkaista kaksi numeroa Pälkjärveläistä. Ensimmäinen valmistui pitäjäseuran kesäjuhlille 7.7.2019, toinen valmistuu jouluksi 2019.

Numeroiden sisältö tulee riippumaan siitä, minkälaisia kirjoituksia saamme lukijoiltamme - kaikki kirjoitukset ovat todella tervetulleita. Joulukuun numeron aihepiirit ovat entiseen tapaan täysin vapaat, mutta muutamia aiheita on jo tiedossa. Numerossa muun muassa 

  • muistellaan joulua kotona ja koulussa, Pälkjärven aikoihin tai yhtä hyvin myös myöhemmin
  • kerrotaan pälkjärveläisten marttojen toiminnasta, sillä Marttaliiton perustamisesta tulee vuonna 2019 kuluneeksi 120 vuotta
  • muistellaan elämää ja ihmisiä talvisodan aikaan, sillä talvisodan alkamisesta tulee vuonna 2019 kuluneksi 80 vuotta.

Monta monta henkilöä on vielä haastattelematta ja monen perheen tarina kertomatta. Jotta mahdollisimman paljon ehtisimme tallentaa "mennyttä maailmaa", haastattele itse vanhaa pälkjäveläistä tai ota yhteys lehden toimituskuntaan. Järjestämme mielihyvin haastattelun.  

Muistathan, että "Meidän juhlat" -palstalla julkaisemme valokuvia omanheimolaistemme kastejuhlista, syntymäpäivistä, häistä, sukukokouksista, tupaantuliaisista, kotiseutumatkoista ja muista juhlahetkistä. Jaa nämä iloiset asiat kanssamme ja lähetä valokuvia.

Aineistot vuoden 2019 jälkimmäiseen numeroon pyydetään toimittamaan viimeistään 30.9.2019.

Otamme kiitoksella vastaan juttusi tai juttuvinkkisi. Lehden sisältö riippuu siitä, mitä ideoita, juttuja ja valokuvia saamme teiltä! 

Siispä muistellaan, haastatellaan ja kirjoitellaan kuulumisia!

 

Toimituskunta

psta Kirsti

Alla olevassa kuvassa toimituskunta on alkuperäisessä kokoonpanossaan ja tekeillä on toinen numero. Kuvassa (vas.) Julia Tavast, Irma Lounatvuori, Lissu Kaivolehto, Leo Immonen, Kirsti Sälli ja Sulo Niskanen.