Pälkjärveläisen numero 18/2017on ilmestynyt

Pälkjärveläisen numero 18/2017 on ilmestynyt parahiksi kevään valkovuokkomatkalle ja kesän juhliin. Suomen itsenäisyyden 100 -vuotisjuhlavuosi aloitetaan antamalla puheenvuoro upeille pälkjärveläisille naisille - silti miehiä kokonaan unohtamatta. Naisia on kirjoittajina, haastateltavina ja muisteltavina. Tuloksena on riemukkaita tapahtumia ja tarinoita perheestä, naapureista ja hyvistä ystävistä. Äitien ja isoäitien opastamina on opittu tekemään töitä pienestä pitäen ja voimien mukaan. Se, mikä on tehty, on pitänyt tehdä hutiloimatta. Myös iän karttuessa on haluttu pysyä mukana maailman menossa.

Pälkjärvellä, jos missä, oli runsaat kalavedet ja metsästysmaat. Saalista tuli, ja jos se joskus jäi vaatimattomaksi, puheet eivät. Numerossa julkaistaan tarinat, joilla pälkjärveläiset osallistuivat Suomen Metsästysmuseon ja Karjalan Liiton Karjalaisii erätarinoi -keruuseen.

Lehdessä on jälleen 84 sivua. Lehden hinta on 8 euroa + postikulut. Viisi ensimmäistä numeroa on loppuunmyyty. Muita numeroita on vielä jonkin verran saatavissa. 

Pälkjärveläisen tilauksia ottavat vastaan pitäjäseuran sihteeri Maija Närhi (p. 0400 588 490; email: maija.narhi@telemail.fi) ja Kirsti Sälli (p. 044 045 0383; email: kirsti.salli@gmail.com).