TEATTERIMATKA NOKIALLE LAUANTAINA 20.7.2019

TEATTERIMATKA HELSINGISTÄ NOKIALLE LAUANTAINA  20.7.2019

Klo 9.00 Lähtö Kiasman pysäkiltä

Klo 12.00 Ruokailu Tampere-talon Tuhto-ravintolassa.
•    Nautimme runsaan ja maukkaan brunssipöydän antimista, johon kuuluu runsas valikoima erilaisia alkuruokia ja salaatteja, lämpimiä vaihtoehtoja ja herkullinen jälkiruokapöytä. (Sisältyy matkan hintaan).
•    Halukkaat voivat brunssin lisäksi tilata omalla kustannuksellaan 10 euron hintaisen annoksen kolmesta pääruokavaihtoehdosta.

Ennen teatteriesitystä pieni kiertoajelu Nokialla Tuomo Nenosen opastamana.

Klo 15.00 Nokian kesäteatteri: Vuoksen laulu
•    Romantiikkaa, musiikkia, laulua, kyyneleitä ja myös suurta onnea näyttämön täydeltä.
•    Askanmäen Kaunis Kaija on vanha 1800-luvulta peräisin oleva kansantarina nuoresta naisesta, joka päätyi karjalaisten laukkukauppiaiden ryöstämänä rajan taakse. Juhani Aho on saanut tarinasta aiheen balladiromaaniinsa Juha.
•     Vuoksen laulu on tähän romaaniin perustuva rakkaustarina, joka näytellään Itäisessä Suomessa, kahden maailman rajalla, metsien, vaarojen ja pitkien vesireittien varrella. Se kertoo vanhenevan korvenraivaajan, hänen nuoren vaimonsa ja rajan takaa tulevan kauppamiehen tarina.

Matkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä – 72 euroa /25 henkeä ja 79 euroa / 20 henkeä. Matka maksetaan bussissa menomatkalla. Ole ystävällinen ja varaa tasaraha.

Hintaan sisältyy bussikuljetus, brunssi Tampere-talon Tuhto-ravintolassa ja teatterilippu. Väliaika kahvit teatterilla kustantaa pitäjäseura kahvikassamme tuotosta.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 28.6.2019 mennessä Pirkko Niemelle joko sähköpostilla Pirkko.Niemi0@saunalahti.fi tai puhelimitse 050 3700812. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista joudumme veloittamaan täyden hinnan.

Paluu Kiasman pysäkille noin klo 21.

Tervetuloa joukolla mukaan teatteriretkellemme!

Pääkaupunkiseudun pälkjrveläisten toimikunta – Kirsti, Lissu, Maija, Paavo, Pirkko ja Piia.