KESÄRETKI JOENSUUHUN 6-7.2019

Lauantaina 6.7. klo 7.30 Lähtö Kiasman pysäkiltä.

Saavumme Punkaharjulle n. klo 12. Tutustumme oppaan johdolla Hotelli Punkaharjuun. Tutustumiskierroksen jälkeen nautimme herkullisen ja monipuolisen lounaan hotellin ravintolassa.

http://hotellipunkaharju.fi/

Noin klo 14.30 alkaen tutustumme Lustossa oppaan johdolla Suomen Metsämuseoon.

http://www.lusto.fi/

Illalla saavumme Joensuuhun ja majoitumme Hotelli Kimmeliin.

Sunnuntaina 7.7. Pitäjäseuran 70-vuotis juhlat
Klo 9.00 Kunniakäynti raja- ja laatokankarjalaisten muistomerkillä sekä Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkillä.
Klo 12.00 Vuosikokous
Klo 13.00 Juhlalounas ja ohjelmallinen päiväjuhla Kimmelin Riverside ravintolassa. (Lounas ei sisälly matkan hintaan – pitäjäseura ilmoittaa sen hinnan myöhemmin ja ottaa vastaan ilmottautumiset).

Juhlien jälkeen lähdemme kotimatkalle ja saavumme Helsinkiin myöhään illalla.

Matkan hinta n. 155-180 € / kahden hengen huoneessa ja 195-235 € / yhden hengen huoneessa. Kokonaishinta riippuu lähtijöiden määrästä. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Ennakkovaraukset on tehty 30 hengelle.
Hintaan sisältyy bussikuljetus, lounas Punkaharjulla, pääsymaksu Metsämuseoon, Majoitus ja sunnuntain aamiainen Hotelli Kimmelissä. Hotelli Punkaharjun ja Metsämuseon opastukset kustantaa pitäjäseura kahvikassamme tuotosta.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.5.2018 mennessä Pirkko Niemelle joko sähköpostilla Pirkko.Niemi0@saunalahti.fi tai puhelimitse 050 3700812. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinulla on toiveita huonekaverin suhteen, kerro siitä ilmoittautuessasi. Lähetämme huonelistat hotellille etukäteen majoittumisen jouduttamiseksi.

Matka maksetaan etukäteen kesäkuun alussa. Ilmoitamme lähtijöille matkan lopullisen hinnan, tilinumeron ja maksun eräpäivän myöhemmin. Mahdollisten peruutusten varalta tiedoksi, että 15.5 jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan, ellei peruuttaja saa ketään tilalleen.

Lähdetään joukolla juhlimaan vireää seitsemänkymppistä pitäjäseuraamme.

Matkan järjestää pääkaupunkiseudun pälkjrveläisten toimikunta

http://www.palkjarvi.fi/pitajaseura.php?juttu=21