Pälkjärveläinen perinnelounas Karjalatalolla 8.12.2017 klo 13

Pälkjärveläinen perinnelounas


Keittiömestari, pitokokki ja karjalaisen ruuan suurlähettiläs Aira Viitaniemi ja perinneruuan ystävä Seppo Sarlund ovat suunnitelleet pälkjärveläisen perinnelounaan. Menu sisältää mm. perunavelliä sienihöystöllä, ruistaikinassa paistettua kieltä, suolalahnaa, piirakoita, karjalanpaistia, uunivihanneksia, karpalokiisseliä sekä kahvia ja torttua. Aira Viitaniemi valmistaa itse ruuan paikan päällä ja kertoo lounaan lomassa karjalaisista ruuista ja ruokakulttuurista.

Lounas on Karjalatalolla Viipuri-salissa perjantaina 8.12.2017 klo 13.

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Pirkko Niemi puh. 050 3700 812, email: pirkko.niemi0@saunalahti.fi. Sitovat ilmoittautumiset Pirkolle viimeistään lauantaina 25.11.2017.

Lounaan hinta on 35 euroa/hlö ja maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä.

Tilaisuuden aikana on mahdollisuus kertoa omia lapsuuden ruoka- ja joulumuistoja.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita nauttimaan hyvästä ruuasta, hyvästä seurasta ja jouluisesta tunnelmasta!

Pääkaupunkiseudun pälkjärveläisten toimikunta
Kirsti, Lissu, Maija, Paavo, Piia, Pirkko