Jäseneksi pitäjäseuraan

Pälkjärven pitäjäseura ry:n tarkoituksena on toimia entisen Pälkjärven kunnan alueella asuneiden keskinäisenä yhdyssiteenä, koota ja tallettaa Pälkjärven ja pälkjärveläisten historiaan liittyviä kulttuuriarvoja ja muutoinkin vaalia sodassa menetetyn kotiseudun muistoja ja perinteitä.

Pitäjäseuramme on myös Karjalasta ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden yhteisö. Seuramme kuuluu valtakunnalliseen Karjalan Liittoon, jonka jäsenseuroissa on tällä hetkellä yhteensä yli 50 000 jäsentä.

Pitäjäseuramme jäsenenä pääset osalliseksi useista eduista ja toiminnoista. Voit lähteä matkoillemme rajantakaiseen Karjalaan tai kotimaahan, saat uutta tietoa entisestä Pälkjärven pitäjästä ja pälkjärveläisistä, karjalaisuudesta ja Karjalasta sekä sen monipuolisesta kulttuurista, voit olla mukana leppoisassa joukossamme ja tavata uusia ja entisiä tuttavia. Kuukausittaisissa tarinailloissamme kuulet esitelmiä erilaisista elämään ja olemiseen liittyvistä aiheista.

Pälkjärven pitäjäseura ry:n jäsenenä liityt samalla Karjalan Liiton jäseneksi ja saat Karjala -kortin, joka oikeuttaa sinut moniin liiton eduista. Saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Karjalan kunnaat -lehden, alennuksia kursseista, matkoista, erilaisista tilaisuuksista ja monista liiton myyntituotteista sekä pääset Karjalan Liiton kulttuurimatkoille, seminaareihin, juhliin, konsertteihin ja teatteri-iltoihin. Karjala -kortilla voit myös hankkia karjalaisia kirjoja, karttoja, adresseja, koruja ja asusteita, keramiikkaa ja muita Karjala-aiheisia tuotteita alennettuun hintaan. 

Pälkjärven pitäjäseura ry ilmoittaa toiminnastaan sanomalehti Karjalaisen sunnuntainumerossa Järjestörivit -palstalla sekä lähettämällä jäsenkirjeitä ja tiedotteita. Toiminnastamme kertovat myös puheenjohtaja Jouni Mönkkönen, puh. 0500 276 696, sähköposti jouni.monkkonen[ät]kiinteistokaksikko.fi ja sihteeri Maija Närhi, puh. 0400 588 490, sähköposti maija.narhi[ät]telemail.fi.

Jäsenmaksu on 30 euroa/henkilö ja sen voi maksaa tilillemme FI30 5770 0520 0298 82.  Muistathan ilmoittaa myös osoitetietosi maksaessasi.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä kaikki kentät alla olevasta lomakkeesta ja painamalla lähetä nappia.

Tietojen lähettämisen jälkeen palaat automaattisesti etusivulle.

 

    LIITYN JÄSENEKSI  
Etunimet+Sukunimi  
Osoite  
Puhelin päivällä  
Puhelin illalla  
Sähköposti  
Synt.aika ja -paikka  

Annetut tiedot luovutetaan Karjalan Liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin liiton jäsenkortin ja lehden lähettämistä varten. Tietoja ei käytetä eikä luovuteta muuhun tarkoitukseen.

Tarkista, että tiedot ovat oikein ja .