Matka valkovuokkojen aikaan Joensuusta PÄLKJÄRVELLE 16.-17.5.2020 (la-su)

Aikataulu/ohjelma: 16.5. Lähtö bussilla klo 07:00 Joensuu, Kirkkokadun matkailupysäkki (Taidemuseon edessä) klo 07:05 Joensuu Linja-autoasema klo 08:30 Niirala raja-asema Rajan ylityksen jälkeen kotikylissä käyntejä. Illansuussa saapuminen Mustat Kivet lomakylään, majoittuminen mökkeihin ja illallinen klo 18:30. Yhteinen illanvietto. 17.5. Aamiainen lomakylässä klo 08:00. klo 09:00 lähtö Sortavalaan. klo 10:00 historiallinen puisto Bastion. Tämä ns. viikinkien museokylä sijaitsee aivan Sortavalan laitamilla. Opastettu tutustuminen museokylään (1,5 tuntia) ja myös vasta avattuun sotahistorialliseen museoon (ryhmä todennäköisesti jaetaan kahteen osaan), opastuskierros tulkataan suomeksi. Sotahistoriallinen museo kertoo talvi- ja jatkosodasta. klo 12:00 ruokailu museokylän ruokalassa. Museokylän jälkeen ostosaikaa Sortavalassa. Paluumatkalla poiketaan Pälkjärven sankarihaudoilla ja kirkon raunioilla, missä lauletaan yhdessä perinteinen suvivirsi. Sen jälkeen matka jatkuu rajalle Värtsilään ja illaksi Joensuuhun.

Hinta: 190,-/henkilö omalla viisumilla  hintaan sisältyy bussikuljetus, majoitus, ruokailut ohjelman mukaan ja Sortavalan viikinkikylän vierailu * lisähinta ryhmäviisumista 75,-/henkilö

Viisumi: ryhmäviisumia varten on toimitettava matkatoimiston lähettämä viisumianomus täytettynä ja allekirjoitettuna, kopio passin kuva-aukeamasta, (mustavalkoinen kopio, keskellä paperia), yksi, vaaleataustainen, värillinen passikuva ja todistus matkavakuutuksesta 6.4. mennessä Matkakarjalaan.

Huom. rajavyöhykelupa tarvitaan Pälkjärvellä Alahovin tienoolle, Kurikkaan ja Pälksaaren. Jos sinulla ei ole viisumia ja aiot käydä em. alueella, tulee sinun hakea oma kertaviisumi ja rajavyöhykelupa. Viisumihakemus liitteineen on lähetettävä matkatoimistoon heti maaliskuun alussa,koska rajavyöhykeluvan saaminen vie noin 2 kk. Lisätietoja saat matkatoimistosta.

Peruutusehdot: Peruutuksen sattuessa ota välittömästi yhteys matkatoimistoon. Jos peruutus tapahtuu 31.3. mennessä, kulut 50,-/henkilö. Myöhemmin, mutta viimeistään 16.4. tehdystä peruutuksesta kulut ovat 50 % matkan hinnasta. Tätä myöhemmin kulut 100 %. Jos saat tilallesi toisen lähtijän, veloitetaan vain mahdolliset viisumikulut. Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkavakuutusta.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Huom.! Reseptilääkkeitä käyttävät – ottakaa ehdottomasti mukaan lääkärin antamat reseptit tai lista sähköisistä resepteistä! Jos tarvitsette pikkuautokuljetuksia kotikylille lauantaina, ilmoittakaa siitä 30.4. mennessä Maijalle puh. 0400-588 490
Muistakaa ottaa passi mukaan matkalle! Tullimääräykset käydään autossa yhdessä läpi. Omalla viisumilla matkustavilta tarvitaan syntymäaika ja passinnumero! Muistattehan ilmoittaa ne ajoissa.

MATKAKARJALA Malmikatu 5, 80100 Joensuu, puh. 013-120 131 myynti.matkakarjala@kolumbus.fi